Onze trainingen

Commerciële Communicatie

Open training | individuele inschrijving

Een zeer intensief persoonlijk bewustwordingstraject rondom úw communicatie. In groepjes van circa 9 deelnemers werken we 12 dagdelen aan de successen van de individuele deelnemers. 

Inspirerend Coachen

Open training | voor leidinggevenden

Raak vertrouwd met uw natuurlijke, eigen stijl van coachen. In het dagelijks leven én in hele complexe situaties. Dit zal u veel tijd opleveren, overzicht en gemotiveerde, zelfsturende en kundige  medewerkers. Ervaar succes voor uw medewerkers en voor uw organisatie.

Individuele coaching

Maatwerk training | individuele coaching

Heeft u genoeg van allerlei groepssessies, kent u elk hotel op de Veluwe en heeft u genoeg meters boeken achter de kiezen? Met individuele coaching tilt u zichzelf binnen no-time naar een hoger niveau.

Re-invention

Totaalaanpak bedrijfsvitaliteit | Maatwerk begeleiding

Wanneer de ooit goed bedachte systemen, regels en procedures belemmerend werken voor het ondernemerschap en de vitaliteit van de organisatie.

Ik wil graag weten of mijn organisatie “toe is” aan een Re-invention En wat de Re-invention mij en mijn organisatie allemaal gaat opleveren

Cultuursessie

Maatwerk training | 2-daagse transformatie

Cultuursessie is een intensieve persoonlijke 2-daagse ontdekkingsreis.
U ontwikkelt het “Wenkend Perspectief” voor uw eigen organisatie.
Missie, Visie en Waarden en normen én de implementatiestrategie. Het fundament van uw organisatie als basis voor toekomstige succes