Na mijn overstap op van Commercieel Manager naar CEO bij Altrex, voelde ik de behoefte om een stevige basis neer te leggen voor de toekomst. Altrex heeft een forse reorganisatie doorgevoerd. Inmiddels zijn onze resultaten weer zoals gewenst en zijn we ook bijna klaar met het invullen van alle vacatures die door het herstel van de markt waren ontslaan. Veel nieuwe mensen, dus een mooi moment om de medewerkers mee te nemen in dit proces. Wij zijn dan ook op zoek gegaan naar iemand die ons in dit proces kan faciliteren en na een aantal oriënterende gesprekken, bleek Victor voor ons de juiste persoon om dit samen met ons te gaan doen. 

Centraal Q helpt ons een stevig fundament te creëren voor een cultuuromslag door ons uit te dagen met een frisse blik naar onze organisatie te kijken. Ook daagt Centraal Q ons uit inhoudelijke suggesties en oplossingen te bedenken door het stellen van de juiste vragen. Centraal Q geeft inzicht in je eigen handelen en in minder effectieve patronen bij jezelf en binnen onze organisatie. Ook zorgen zij ervoor dat dit inzicht leidt tot een omslag naar een meer vitale en slagvaardigere bedrijfscultuur. Centraal Q is daarbij duidelijk, integer en een respectvolle gesprekspartner. Centraal Q levert maatwerk, zowel kwalitatief als ook in de snelheid. Hun aanpassingsvermogen is groot, zij anticiperen op wat er op dat moment nodig is, niet perse op wat er op het programma staat.  

We ervaren een leuke en dynamische periode waarin we tot veel zelfinzichten zijn gekomen die ons helpen de juiste keuzes te maken! 

Barry de Haas
CEO Altrex

Re-invention