Referentie Carolien Marsman - Dock

Vanaf de eerste trainingsdag ben ik uitgedaagd door Victor en Karel om te leren, zij zorgen er wel voor dat er altijd iets te leren is, voor iedereen!

De mannen zijn prikkelend, kritisch, hebben humor en een scherp oog voor zowel het individu als voor het groepsproces. De trainingen gingen voor mij niet over het leren van een trucje, methode of theorie maar over het beste in mijzelf naar boven te halen. Over het kennen van mijn kwetsbaarheid en kracht; over weten wat ik wil en daarnaar handelen; over het hebben van een visie en een wenkend perspectief.

De opbouw van de trainingen, de theorie, de werkvormen en de persoonlijke kwaliteiten van Victor en Karel hebben mij zó geïnspireerd dat ik nog elke dag nieuwe inzichten opdoe en steeds effectiever communiceer en coach. 

Ik ben geïnspireerd om elke dag aandacht te hebben voor mijzelf, voor mijn omgeving en voor wat ik wil bereiken, zowel zakelijk als privé. Voor iedereen die dit leest en nog twijfelt of je een training zal volgen bij Centraal Q wil ik zeggen: op welk niveau je ook functioneert, operationeel, tactisch of strategisch, DOEN!!!


Carolien Marsman 
Dock