Referentie H. Wiegel - Voormalig Commissaris der Koningin

Victor van der Hoeve ken ik al zo’n veertig jaar.

Ik was indertijd Commissaris der Koningin in Friesland toen Victor vroeg of hij eens langs mocht komen om met mij te praten over zijn idealen en zijn toekomst. Het was een goed gesprek en we hebben altijd contact gehouden.

Zijn keuze voor het vak van organisatie-adviseur / trainer heeft hij weloverwogen genomen. Het vak is hem op het lijf geschreven en hij heeft veel in zichzelf geïnvesteerd om een goed vakman te worden.

Ik heb ook de ontwikkeling van Centraal Q van heel dichtbij kunnen volgen.

In de afgelopen 27 jaar heeft Victor met Centraal Q veel grote en middelgrote ondernemingen met succes geadviseerd en getraind.

Zijn werkwijze is gericht op het versterken van het nemen van verantwoordelijkheid binnen organisaties. Hij stelt mensen in staat om kritisch naar zichzelf te kijken en “van binnenuit” te komen tot verbeteringen. Zo weet hij een gezonde balans te bereiken tussen persoonlijke- en organisatie-belangen.

In zijn visie op organisatie-ontwikkeling, re-inventions en ondernemerschap loopt hij voorop.

Dankzij zijn resultaatgerichte werkwijze en creatieve methodieken heeft hij bij menige organisatie een doorbraak en een turn-around weten te creëren.

Ik denk dat het zijn respectvolle benadering is die mensen zo aanspreekt. Victor van der Hoeve verstaat de kunst inhoudelijk te confronteren met behoud van respect en waardigheid. Deze respectvolle benadering en zijn positieve uitstraling maken dat ik hem en zijn Centraal Q van harte aanbeveel.

Hans Wiegel
Commissaris der Koningin Friesland

Re-invention