•  

     " Met het loslaten van oude beperkingen bloeien nieuwe inzichten op "

Re-invention

03-05-2015

Iedere organisatie komt op een punt waar de missie, het gemeenschappelijke doel, geen inspiratiebron meer is voor het dagelijks handelen van de medewerkers. De ooit goed bedachte systemen, regels en procedures lijken nu eerder een belemmering te zijn voor het ondernemerschap en de vitaliteit van de organisatie.

Medewerkers wíllen wel, maar er zijn te weinig mensen die het geheel nog kunnen overzien en écht volledig zicht hebben op de processen. De situatie lijkt te complex geworden om effectief aan te kunnen sturen.

Medewerkers hebben het allen druk en doen niet meer waar de situatie om vraagt. Zij richten zich op hun eigen “deeltraject”. Ze komen steeds meer tot de ontdekking dat meer inzet en harder werken niet leidt tot betere prestaties.

Gevolg: meer intern-gerichtheid; de overbodige “bureaucratie” groeit, werkdruk groeit en prestaties nemen af. Er treden meer irritaties op tussen medewerkers. Klanten worden langzamerhand minder tevreden en de winstgevendheid neemt af.

Herkent u bovenstaande situatie? Dan is het tijd voor een re-invention! Lees meer >>

Een re-invention (letterlijk: opnieuw uitvinden) is een visie op organisatie-ontwikkeling. Een totaalaanpak; een manier van kijken en handelen.

Het is een proces waarin Centraal Q de directeur begeleidt in zijn effectieve zoektocht naar de ziel van de organisatie. Wat wordt ons nieuwe “Wenkend Perspectief”; waar ligt de kern van ons toekomstig succes. Hoe ziet onze organisatie er over 3 jaar uit? Hoe kunnen we de organisatie vanuit deze kern weer krachtig opbouwen en meer winstgevend maken.

Uiteraard helpt Centraal Q u ook bij de implementatie van het Wenkend Perspectief. Hiertoe bieden wij een uitgebreid instrumentarium en een prima track record! (referenties aanwezig).

Uitnodiging Lees meer >>

Vele tientallen organisaties hebben hun voordeel gedaan met deze aanpak. In een persoonlijk gesprek overleggen we graag met u wat een re-invention voor u en uw organisatie kan betekenen.

Neem contact op

  • Centraal Q BV
    Felix Timmermanslaan 20
    9721 WB Groningen
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • +31 (0) 6 - 53673992

Uitnodiging

Wilt u uw specifieke situatie samen met Centraal Q onder de loep nemen?  In een persoonlijk gesprek overleggen we graag wat Centraal Q voor u en uw organisatie kan betekenen.

Referenties

We zijn er trots op dat we grote, middelgrote en kleinere organisaties tot onze trouwe klantenkring mogen rekenen. Lees meer over de ervaring van anderen..

Social media