•  

   "Wie géén positie kiest... "

 •  

  "...die krijgt er een toegewezen "

Victor van der Hoeve (1961)

Even voorstellen…

De afgelopen jaren heb ik met persoonlijke coaching, trainingen en cultuurveranderingsprocessen vele tientallen organisaties en honderden individuele medewerkers mogen helpen om succesvoller te worden.

Hierbij werk ik hoofdzakelijk vanuit eigen theorieën, concepten en modellen. Ik vind het leuk om complexe processen te reduceren tot goed werkbare situaties waar mensen meteen mee aan de slag kunnen om hun eigen situatie te verbeteren.

Doordat ik verbinding maak met alle niveaus in organisaties, ben ik voor velen een welkome sparringpartner en vertrouwenspersoon.

Hiervoor…

Via opleidingen in didactiek, bedrijfskunde en commercie heb ik me nadrukkelijk op het trainersvak gericht. Na een paar jaar in commerciële functies, heb ik de stap naar Ernst & Young gemaakt. Hier heb ik zes jaar als (senior) organisatie-adviseur gewerkt.

Sinds 1993 ben ik als directeur van Centraal Q met veel enthousiasme werkzaam als trainer/coach. Mijn specialisme: mens en organisatie in eigen kracht brengen.

Neem contact op

 • Centraal Q BV
  Felix Timmermanslaan 20
  9721 WB Groningen
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • +31 (0) 6 - 53673992

Uitnodiging

Wilt u uw specifieke situatie samen met Centraal Q onder de loep nemen?  In een persoonlijk gesprek overleggen we graag wat Centraal Q voor u en uw organisatie kan betekenen.

Referenties

We zijn er trots op dat we grote, middelgrote en kleinere organisaties tot onze trouwe klantenkring mogen rekenen. Lees meer over de ervaring van anderen..

Social media