•  

     " U bent van harte welkom! "

Peter Boogers - Noorderpoort

Re-Invention vanuit een HRM-prespectief:

Ik heb de Re-Invention bij het Noorderpoort meegemaakt als directeur P&O en later als lid van de Algemene Directie. Het was voor mij een unieke HRM-ervaring, zowel vanuit organisatorisch als ook vanuit persoonlijk perspectief.

De eerste ontmoetingen met Victor van der Hoeve stonden in het teken van de feedback die hij gaf naar aanleiding van een door hem verzorgde module binnen het MD-programma van het Noorderpoort. Hij nam waar dat een grote groep managers niet vanuit eigen kracht werkte en dat veel energie verloren ging in onbehagen over de gang van zaken binnen de organisatie. Dat gold ook voor mij en respectvol liet hij dat merken. Het was één van de eerste confronterende en daarmee waardevolle momenten in ons intensieve contact in de jaren die daarop volgden.

Ik heb Victor leren kennen als een bevlogen coach die altijd op zoek is naar de kwaliteiten en talenten van iemand, met als onderliggende vraag ‘wat kun jij bijdragen aan het organisatiebelang’. Hij zet logische stappen vanuit het Re-Invention concept en ontwikkelt daarmee vooral zelfbewustzijn bij mensen. Victor werkt heel interactief en gebruikt amper papier. Hij predikt en praktiseert dat het uiteindelijk gaat om het gedrag dat je laat zien en de resultaten die je behaalt!

Bijzonder van de Re-Invention bij het Noorderpoort was de inzet van zes eigen medewerkers. Zij werden door Victor opgeleid tot trainer en door hem (en enkele door hem ingehuurde ervaren collega’s) on the job begeleid. Dat was een succes!

De Re-Invention ervaar ik als nieuwe energie in de organisatie. Die potentie moeten wij zelf benutten en omzetten op weg naar het Wenkend Perspectief. Met andere woorden na de Re-Invention zijn wij op weg in de goede richting, met nieuw elan. En daarmee heeft Victor inderdaad bereikt dat wij vanuit eigen kracht een succesvol(ler) Noorderpoort kunnen realiseren.

Peter Boogers
Directeur P&O Noorderpoort

Neem contact op

  • Centraal Q BV
    Felix Timmermanslaan 20
    9721 WB Groningen
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • +31 (0) 6 - 53673992

Uitnodiging

Wilt u uw specifieke situatie samen met Centraal Q onder de loep nemen?  In een persoonlijk gesprek overleggen we graag wat Centraal Q voor u en uw organisatie kan betekenen.

Referenties

We zijn er trots op dat we grote, middelgrote en kleinere organisaties tot onze trouwe klantenkring mogen rekenen. Lees meer over de ervaring van anderen..

Social media