•  

     " U bent van harte welkom! "

Manon van der Hoek - Eyeworks

Manon van der Hoek, Senior Legal Counsel bij Eyeworks
 
Enkele jaren na het volgen van de cursus Commerciële Communicatie bij Centraal Q, heb ik onlangs deelgenomen aan de training Inspirerend Coachen. Een mooie verdiepingsslag. 

Waar de eerste training met name nuttige handvatten gaf om het beste in mijzelf en mijn praktijk - destijds als advocaat- naar boven te halen, heeft de coaching cursus met een bredere scope op samenwerking & coachen mij prettige en bruikbare tips & trucs gegeven voor zowel mijn huidige werk- als privé leven.  

Een goede combinatie van theorie, praktijk en directe implementatie in oefensituaties hebben deze dagen erg waardevol gemaakt. Victor weet op een prettige wijze interactie in de groep cursisten te brengen en de trainingen goed gedoseerd met eye-openers, feiten en inspiratie te presenteren. Ik kan Centraal Q hierin dan ook van harte aanbevelen. 

 

Manon van der Hoek

Senior Legal Counsel
Eyeworks

.

Neem contact op

  • Centraal Q BV
    Felix Timmermanslaan 20
    9721 WB Groningen
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • +31 (0) 6 - 53673992

Uitnodiging

Wilt u uw specifieke situatie samen met Centraal Q onder de loep nemen?  In een persoonlijk gesprek overleggen we graag wat Centraal Q voor u en uw organisatie kan betekenen.

Referenties

We zijn er trots op dat we grote, middelgrote en kleinere organisaties tot onze trouwe klantenkring mogen rekenen. Lees meer over de ervaring van anderen..

Social media