•  

     "constructieve partner voor uw ontwikkeling"

H. Wiegel

H. Wiegel

Victor van der Hoeve ken ik al zo’n dertig jaar.

Ik was indertijd Commissaris der Koningin in Friesland toen Victor vroeg of hij eens langs mocht komen om met mij te praten over zijn idealen en zijn toekomst. Het was een goed gesprek en we hebben altijd contact gehouden.

Zijn keuze voor het vak van organisatie-adviseur / trainer heeft hij weloverwogen genomen. Het vak is hem op het lijf geschreven en hij heeft veel in zichzelf geïnvesteerd om een goed vakman te worden.

Ik heb ook de ontwikkeling van Centraal Q van heel dichtbij kunnen volgen.

In de afgelopen 20 jaar heeft Victor met Centraal Q veel grote en middelgrote ondernemingen met succes geadviseerd en getraind.

Zijn werkwijze is gericht op het versterken van het nemen van verantwoordelijkheid binnen organisaties. Hij stelt mensen in staat om kritisch naar zichzelf te kijken en “van binnenuit” te komen tot verbeteringen. Zo weet hij een gezonde balans te bereiken tussen persoonlijke- en organisatie-belangen.

In zijn visie op organisatie-ontwikkeling, re-inventions en ondernemerschap loopt hij voorop.

Dankzij zijn resultaatgerichte werkwijze en creatieve methodieken heeft hij bij menige organisatie een doorbraak en een turn-around weten te creëren.

Ik denk dat het zijn respectvolle benadering is die mensen zo aanspreekt. Victor van der Hoeve verstaat de kunst inhoudelijk te confronteren met behoud van respect en waardigheid. Deze respectvolle benadering en zijn positieve uitstraling maken dat ik hem en zijn Centraal Q van harte aanbeveel.

Neem contact op

  • Centraal Q BV
    Felix Timmermanslaan 20
    9721 WB Groningen
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • +31 (0) 6 - 53673992

Uitnodiging

Wilt u uw specifieke situatie samen met Centraal Q onder de loep nemen?  In een persoonlijk gesprek overleggen we graag wat Centraal Q voor u en uw organisatie kan betekenen.

Referenties

We zijn er trots op dat we grote, middelgrote en kleinere organisaties tot onze trouwe klantenkring mogen rekenen. Lees meer over de ervaring van anderen..

Social media