•  

     "constructieve partner voor uw ontwikkeling"

Bert Bakker - DSM

Bert Bakker

De samenwerking met CentraalQ en met name Victor van der Hoeve heeft bij DSM Powder Coating Resins een nieuwe grondhouding gebracht, een ware Re-Invention.

Met de mondiale krediet crisis als achtergrond, was ik overtuigd dat we onze grondhouding moesten veranderen en weer terug moesten naar het hongerige jagersgedrag van een jong bedrijf. Via een goede vriend van mij ben ik op het spoor gekomen van CentraalQ en heb ik samen met onze HR afdeling kennisgemaakt met Victor van der Hoeve. Dit bedrijf zou een specialist zijn in het begeleiden van veranderingsprocessen in organisaties. Vanaf het begin voelden we de energie van Victor en waren we enorm onder de indruk van Victors filosofie, dus besloten we het traject te starten.

Het knappe van de sessies is dat Victor in staat is de verbinding te maken tussen theoretische thema’s als maslow theorie, product/company life cycle, gedragstheorieen (cirkel van invloed/betrokkenheid) en ook daadwerkelijk helpt om tot een geïntegreerde visie te komen. Mijn gevoel dat ik aan deze dagen heb overgehouden zou ik beschrijven als open, kwetsbaar en respectvol.

Een klein jaar later zijn we de onbetwiste marktleider geworden, zijn we de crisis goed doorgekomen en hebben we een team dat zelfbewust en gretig is. Er is een duidelijke vertaling van de visie en bedrijfsdoelstelling naar persoonlijke targets, waarbij er een groot gevoel van eigen verantwoordelijkheid is.

Een ieder in soortgelijke situaties kan ik een Re-invention bij Centraal Q van harte aanbevelen.
Victor bedankt!


Bert Bakker
DSM Powder Coating Resins
Business Director Europe/Middle East/India/Africa & South America

Neem contact op

  • Centraal Q BV
    Felix Timmermanslaan 20
    9721 WB Groningen
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • +31 (0) 6 - 53673992

Uitnodiging

Wilt u uw specifieke situatie samen met Centraal Q onder de loep nemen?  In een persoonlijk gesprek overleggen we graag wat Centraal Q voor u en uw organisatie kan betekenen.

Referenties

We zijn er trots op dat we grote, middelgrote en kleinere organisaties tot onze trouwe klantenkring mogen rekenen. Lees meer over de ervaring van anderen..

Social media