•  

     "constructieve partner voor uw ontwikkeling"

Fons Michielsen - Nordwin College

Fons Michielsen - Nordwin College
“Mij hebben die studiedagen met Victor erg veel geholpen. Het gevoel dat ik in mijn kracht sta levert mij dagelijks veel profijt, zowel zakelijk als privé”.

In december 2012 hadden we met het Nordwin College een tweedaagse studie-bijeenkomst geleid door Victor. Ik was herstellende van een crash wegens overwerktheid.

Het ging over innerlijke kracht. Ik kan niet zeggen hoe het in de training allemaal is verlopen, maar na de eerste dag dacht ik: fijn, morgen weer een dag!

Ik had ook nog een aantal sessies met Victor in een één op één situatie (Individuele Coaching). Victor heeft me op een uiterst plezierige en respectvolle wijze, gewezen op enkele niet-zo-handige kanten van mijn gedrag cq karakter. Daarnaast is mijn zelfkennis danig vergroot. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik Victor erg dankbaar ben en dat ik grote waardering heb voor zijn professionaliteit.

 

Leeuwarden, 10 juni ‘13

Fons Michielsen
Nordwin College

 

Neem contact op

  • Centraal Q BV
    Felix Timmermanslaan 20
    9721 WB Groningen
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • +31 (0) 6 - 53673992

Uitnodiging

Wilt u uw specifieke situatie samen met Centraal Q onder de loep nemen?  In een persoonlijk gesprek overleggen we graag wat Centraal Q voor u en uw organisatie kan betekenen.

Referenties

We zijn er trots op dat we grote, middelgrote en kleinere organisaties tot onze trouwe klantenkring mogen rekenen. Lees meer over de ervaring van anderen..

Social media