Disclaimer

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid opgezet. De verstrekte informatie kan op ieder moment zonder verdere aankondiging worden gewijzigd. Er kunnen geen rechten aan de inhoud worden ontleend. De op de website gebruikte foto's zijn met nadrukkelijke toestemming van de afgebeelde personen geplaatst. Het gebruikte beeldmateriaal mag niet door derden voor andere doeleinden gebruikt en/of verspreid worden zonder de nadrukkelijke toestemming van Centraal Q. Voor vragen over de website en/of over de gebruikte foto's kunt u mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Voor alle overige vragen kunt u contact opnemen met Centraal Q via:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Neem contact op

  • Centraal Q BV
    Felix Timmermanslaan 20
    9721 WB Groningen
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • +31 (0) 6 - 53673992

Uitnodiging

Wilt u uw specifieke situatie samen met Centraal Q onder de loep nemen?  In een persoonlijk gesprek overleggen we graag wat Centraal Q voor u en uw organisatie kan betekenen.

Referenties

We zijn er trots op dat we grote, middelgrote en kleinere organisaties tot onze trouwe klantenkring mogen rekenen. Lees meer over de ervaring van anderen..

Social media